Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت کشور در قزوین گفت: با نگاه مشترک وزارت بهداشت،  دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمه‌ها شاهد حرکت‌های امیدبخش در حوزه سلامت هستیم.

وی گفت: با اجرای طرح‌های نسخه الکترونیک دارویاری، علاوه بر جلوگیری از قاچاق دارو، نحوه تجویز و توزیع و مصرف دارو در کشور برای برنامه ریزی در حوزه سلامت کشور ساماندهی شد و امیدواریم پرونده الکترونیک هم در کشور راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بیمه سلامت کشور ادامه داد: اشکالاتی در طرح نسخه الکترونیک وجود دارد و تا مهر ماه اقداماتی برای اصلاح این سامانه صورت می‌گیرد و نسخه الکترونیک به یک سیستم واحد و مشترک بین همه بیمه‌ها تبدیل می‌شود.

ناصحی افزود: با رایزنی‌های انجام شده مدت زمان نسخه‌های الکترونیک به ۶ ماه ارتقاء پیدا کرده و در آینده تا یک سال نیز افزایش می‌یابد.

وی گفت: استان قزوین جزو استان‌های برتر کشور در زمینه اجرای طرح‌های نسخه الکترونیک، دارویاری و پوشش بیمه ناباروری است و ۹۰ درصد هزینه‌های بستری و ۷۰ درصد هزینه‌های دارویی بیماران توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

مدیرعامل بیمه سلامت کشور اضافه کرد: با اقدامات صورت گرفته در سراسر کشور و حتی مراجعه به درب منازل، تمامی افراد فاقد بیمه، تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.

به گفته ناصحی؛ طرح پوشش و ساماندهی بیماران صعب العلاج هم در دستور کار است تا شاهد کاهش آلام بیماران برای تامین هزینه‌های درمانی باشیم.

وی بیان کرد: کمیسیونی برای ساماندهی بیماران صعب العلاج باید در استان تشکیل شود تا هزینه‌های این بیماران به ویژه بیماران نابارور، کاهش پیدا کند.

مدیرعامل بیمه سلامت کشور ادامه داد: تمامی مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها پرداخت شده است.

ناصحی گفت: با ساماندهی حوزه سلامت در وزارت بهداشت و اتخاذ رویکرد‌های جدید، شبکه بیمه‌ای و بهداشت و درمان تقویت می‌شود تا خدمات موثری به بیماران ارائه شود و امیدواریم این رویداد‌ها در کوتاهترین زمان ممکن در کشور انجام شود.

وی افزود: با پوشش هزینه‌های درمانی مردم در بخش‌های دولتی تا ۹۰ درصد کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت: ظرف مدت کوتاهی ۶ میلیون نفر در کشور بیمه شدند که در نوع خود اقدام قابل توجهی در دولت شیزدهم محسوب می‌شود.

دیده بان افزود: با توجه به لزوم نسخه نویسی الکترونیک، نسخه‌ها و یا دستورالعمل‌های پزشکی شامل آزمایش و تصویربرداری فقط یک ماه اعتبار دارد که باید مدت زمان اعتبار نسخه‌های درمانی افزایش یابد.

وی بیان کرد: خوشبختانه با اجرای طرح دارویار، دارو‌های کمیاب و نایاب به راحتی در اختیار بیماران قرار می‌گیرد که این اقدام دولت سیزدهم قابل قدردانی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: یکی از بیمارستان‌های استان نزدیک ۱۰۰ سال قدمت دارد و بخشی از سازه بیمارستان شهید رجایی فرسوده شده و باید تخریب شود و باید زیرساخت‌های بهداشت و درمان در استان قزوین با ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان تقویت شود.

دیده بان گفت:۷۰ درصد بیماران استان قزوین تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و ۳۰ درصد بیمه سلامت و سایر بیمه‌ها هستند.

وی افزود: دارو‌های خاص به ویژه هورمون رشد به صورت نابجا در استان استفاده می‌شود که باید جلوی چنین تجویز‌هایی گرفته شده و فقط این قبیل دارو‌ها از طریق متخصصان غدد تجویز شود.

دیدار با اعلایی استاندار قزوین، بازدید از بخش درمان نازایی بیمارستان ولایت و همچنین بازدید از زیرساخت‌های بهداشتی شهر نرجه، از جمله برنامه‌های سفر مدیر عامل بیمه سلامت به استان قزوین است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیک بیمه سلامت مدیرعامل بیمه سلامت کشور نسخه الکترونیک استان قزوین علوم پزشکی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص