Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بیمه سلامت ایران گفت: اکنون ٩۵ درصد جامعه پوشش بیمه دارند و بقیه هم بالقوه بیمه اند و به محض مراجعه به مراکز درمانی مشمول بیمه درمانی خواهد بود.

 

محمد مهدی ناصحی گفت:سال جاری ۶ هزار میلیارد تومان برای پوشش بیمه توسط سازمان برنامه و بودجه اختصاص داده شد. در حال حاضر ۹۵ درصد از مردم تحت پوشش بیمه هستند و بقیه با مراجعه به مراکز درمانی تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تیرماه بیمه ده میلیون نفر به صورت رایگان  تمدید شده است.

هزینه بستری بیمه شدگان کمیته امداد و بهزیستی صفر است

 به گفته وی برای دهک هایی که رایگان تحت پوشش قرار می گیرند به صورت پیامکی به آنها اعلام خواهد شد. برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند، هزینه بستری صفر شده است و تنها ۱۵ درصد هزینه‌های سرپایی را پرداخت می‌کنند.

ناصحی گفت: بیش از ۴۵ میلیون نفر در حال حاضر تحت پوشش بیمه سلامت هستند. اقدامات و پیگیری های بسیاری از سال گذشته برای بیمه شدن ۳ دهک اول جامعه به صورت رایگان انجام شد، بدون تردید این کار در کنار اقدامی که برای تحول مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر جامعه بود، انجام شد؛ حدود ۴۰۰ هزار نفر به صورت فعال بیمه شدند.

به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت پوشش بیمه ای برای سه دهک در بخش بستری ۹۵ درصد و در بخش سرپایی ۸٠ درصد است. در بحث بستری نیز بخش دولتی عملکرد بهتری دارد .برای بیماران اوتیسم و معلولین حدود ۷۰ درصد توانبخشی و درمان در بخش خصوصی مناطق محروم را بر عهده گرفتیم.

۶ هزار میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج منابع مالی داریم

ناصحی گفت: برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند، هزینه بستری صفر شده است و تنها ۱۵ درصد هزینه‌های سرپایی را پرداخت می‌کنند.

مدیر عامل بیمه سلامت گفت: با موافقت مجلس بودجه پنج هزار میلیاردی برای بیماران صعب العلاج تصویب شده است ، البته هزار میلیارد نیز در گذشته بود که در مجموع ۶ هزار میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج منابع مالی داریم.

او گفت: هزینه های دارویی و آزمایشگاهی بالا است و خدمات ضروری باید در اولویت قرار بگیرد. میانگین اقلام دارویی در نسخه های ما ۴/۵ است اما استاندارد دنیا ۲/۵ است.

مقاومت در برابر تجمیع منابع حوزه سلامت کمتر شده است

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: همه روستاییان کشور تحت پوشش بیمه سلامت هستند و همه افراد سه دهک پایین رایگان بیمه درمانی شده اند و سایر دهک ها هم پوشش بیمه سلامت دارند که این رویه دولت سیزدهم و وزارت بهداشت است . افراد با مراجعه به مراکز پیشخوان دولت و سامانه شهروندی بیمه سلامت ارزیابی شده و حق بیمه مشخصی را پرداخت می کنند که در سه دهک پایین جامعه رایگان است. 

او گفت: اگر کسانی از این موضوع بی اطلاع هستند با مراجعه به مراکز پیشخوان دولت و سامانه شهروندی بیمه سلامت از این پوشش بهره مند خواهند شد همچنین شماره ١۶۶۶برای تماس تلفنی در همین زمینه در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، انتقال و تجمیع منابع از اصول مهم برای افزایش کارایی در حوزه سلامت است در حال حاضر تمرکز منابع نداريم و این مهم در قانون آمده در مجلس مورد تاکید است و اکنون به جمع بندی در این زمینه رسیدیم و مقاومت در برابر تجمیع منابع مالی حوزه سلامت کمتر شده است. برنامه بیمه سلامت این است که هم عمق خدمات و هم عمق پوشش خدمات بالا رود.

در بخش بستری بیمه سلامت کارایی لازم را در بخش دولتی و خصوصی دارد 

او گفت: وزارت بهداشت به تجمیع منابع رویکرد مثبتی دارد و مجلس هم این رویکرد را دارد و امیدوایم این هدف محقق تا منابع سرگردان در جای درست و به نفع مردم استفاده شود. در بخش بستری بیمه سلامت همگانی کارایی لازم را در بخش دولتی و خصوصی دارد هم از نظر تجهیزات و تخصص شرایط خوبی دارد اما در بخش سرپایی و بخش خصوصی چندان بیمه ها کارآمد نبودند و نگاه ما این است به این سمت برویم و مشکلات را کاهش دهیم از جمله پوشش ٧٠ درصدی بیماران اوتیسم در بخش خصوصی از این اقدامات است .

ناصحی گفت: برای معلولان تحت پوشش بهزیستی هم اعتبارات لازم گرفته شده است و خدمات توانبخشی با پوشش ٧٠ درصدی در بخش خصوصی ارایه می شود . برخی از مصوبات دیگر در حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج هم شورای عالی بیمه نیازمند تصویب در هیات وزیران است .

مديرعامل سازمان بيمه سلامت گفت:ما شاهد١٠.۵ قلم آزمایش در هر نسخه هستیم که بیش از استاندارد هاست و باید در حوزه سلامت اصلاح شود. آخرین آمار از مرکز ملی تحقیقات سلامت در مورد پرداخت از جیب مردم ٣٨.۵ است که مربوط به سال ٩٨ است . با پوشش بیمه و خدمات برای بیماران صعب الاعلاج این هزینه کاهش خواهد یافت .اگر عمق خدمات درست نباشد بیمه سطحی خواهد بود الان در سطح متوسط هستیم در دنیا و با این ساز و کارها تا پایان دولت عمق پوشش بیمه سلامت فراتر از دهه های گذشته خواهد بود .

او گفت: در بحث ساماندهی ارز دارو مقوله بیماری های مزمن و کاهش هزینه ها مد نظر است تا بجای اینکه ارز به سمت واردات یا تولید کننده برود و سر از قاچاق معکوس در بیاورد به دست مردم که مصرف کننده اصلی است برسد.

اعلام آمادگی سازمان های بیمه برای انتقال منابع ارز دارو

ناصحی گفت: سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی و بیمه نیروهای مسلح برای انتقال منابع ارز دارو آمادگی دارند. متاسفانه یارانه دارو و ارز به تولید و واردات تخصیص می یافت که این شرایط همواره مورد توجه افراد سود جو و قاچاق معکوس بود که اين کار منابع را از کشور خارج می کند.

وی گفت: اگر منابع به درستی از طریق بیمه پرداخت شود و مابه التفاوت را بیمه بجای مردم پرداخت کند مشکلات دارو حل میشود در این صورت با انتقال ارز هم دسترسی مردم به دارو بیشتر میشود و هم از قاچاق دارو جلوگیری میشود ما آمادگی لازم را در بیمه سلامت ،بیمه تأمین اجتماعی و بیمه نیروهای مسلح داریم البته نکته مهم پرداخت منابع است.

ناصحی گفت: اگر تامین اعتبارات انجام شود پرداخت های بیمه ها به مراکز و داروخانه ها بروز می شود و هدف اصلی که دسترسی بهتر مردم به دارو است میسر می‌شود.

دانشگاه های علوم پزشکی مسئول نظارت بر حسن اجرای طرح نسخه الکترونیک هستند

او گفت: دستگاه های نظارتی در نظام پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی مسئول نظارت بر حسن اجرای نسخه الکترونیک هستند. در گذشته نسخه الکترونیک با چالش هایي مواجه بود که زیر ساختی بود و عمده آن رفع شد نسخه الکترونیک گنجینه ارزشمند اطلاعات سلامت برای سیاست گذاری سلامت ،توسعه شبکه های بهداشتی و درمانی ، تشکیل پرونده سلامت الکترونیک و دستیابی به خدمات هوشمند سلامت ،پزشکی از راه دور است .

وی گفت: توسعه بیمارستان و تخت دیگر در جهان مد نظر نیست بلکه مدیریت و تجمیع اطلاعات کارهایی است که از هدر رفت منابع جلوگیری می کند و خدمات به صورت هدفمند به بیماران ارایه میشود

به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ، در حال حاضر پرداخت های ما صرفا بر اساس نسخه الکترونیک است و البته ممکن است برخی پزشکان و مراکز هنوز بیماران را با نسخه کاغذی مواجه کنند که اجحاف در حق بیمار است و بیمار از بیمه محروم می شود.

وی گفت: دستگاه های نظارتی در نظام پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی مسول نظارت بر حسن اجرای نسخه الکترونیک هستند. در حال حاضر دولت و مجلس عزم جدی دارند تا بهترین راه ها در حوزه سلامت بکار گرفته ،منابع تجمیع و خدمات بصورت الکترونیک و با کمک نسخه الکترونیک ارایه شود . مقاومت های گذشته تا حدی شکسته شده است و وزارت بهداشت به دنبال این است یک درگاه مشترک برای بیمه ها ایجاد تا نسخه الکترونیک به درستی اجرا شود .

وی گفت: برای تسهیل ورود شرکت های دانش بنیان خوشبختانه اقدامات انجام شده و بیش از ١٠٠ شرکت در سامانه نسخه الکترونیک وارد شده و پنل های بهتری از نمونه دولتی ارایه کردند و با رعایت امنیت و حریم خصوصی امیدواریم این حضور شرکت های دانش بنیان قوی تر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بیمه سلامت ، پوشش بیمه ای

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه سلامت پوشش بیمه ای مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه سلامت هستند برای بیماران صعب مراجعه به مراکز نسخه الکترونیک هزار میلیارد تجمیع منابع حال حاضر حوزه سلامت صعب العلاج بخش خصوصی ناصحی گفت هزینه ها او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی

سید مجتبی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی خبر داد و اظهار کرد: شهرستان آزادشهر ۴۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که تا کنون در ۴۲ روستای آن طرح هادی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه شاخص اجرای طرح هادی شهرستان آزادشهر ۱۲ درصد از میانگین استانی و ۱۹ درصد از میانگین کشوری بالاتر است، افزود: طی دو سال گذشته ۷۵ پروژه عمرانی در ۴۶ روستا اجرایی شد که نسبت به مدت مشابه قبل، ۲۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آزادشهر گفت: در سال‌جاری میزان اعتبارات جهت اجرای طرح هادی مبلغ هفت میلیارد تومان برای روستاهای شهرستان مصوب شده است.

وی افزود: طی دو سال گذشته با مشارکت دهیاران روستاها، ۴۵ هزار متر مربع زیرسازی و آسفالت در ۲۱ روستای شهرستان از محل اعتبارات قیر بنیاد اجرا شده است.

حسینی اظهار کرد: در سفر نخست ریاست جمهوری به استان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح هادی در ۶ روستا مصوب و تخصیص داده شد و در سفر دوم هم یک میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی در ۲ روستا تخصیص داده شده است.

کد خبر 6095311

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی